Ansiktsbehandlingar

C-vitaminbehandling

Denna behandling förbättrar hudens lyster och spänst samt motverkar hudens åldrande. Den återuppbygger solskadad hud och ger en härlig energikick. Rengöring, peeling, ansiktsmask, inslussning av stabilt C-vitamin. Avslutas med en ansiktsmassage.

45 min 580 kr

Antirougebehandling

En kur för dig med tendens till ytliga blodkärl och rosacea. Extrakt från Hästkastanjens frukt stärker blodkärlets väggar, underlättar blodflödet och har antiflammatoriska effekter. Poriasvamp och Vass ökar hudens motståndskraft. 

45 min 580 kr

Fuktbehandling

I denna kur används Papayapeeling. En enzympeeling som passar alla hudtyper, även den mest känsliga huden. Den löser varsamt upp döda hudceller och förebygger pormaskar. 

45 min 580 kr

AHA-Jojobapeeling

AHA & Jojobapeeling är en mekanisk syrapeeling. Kombinationen av naturlig mjölksyra (AHA) av sokerbetor och små korn utvunna från Jojoba. Detta förbygger pormaskar och akne, samtidigt som den förnyar lyster och motverkar piggmentfläckar.

45 min 580 kr

AHA-syrapeeling

Här används en naturlig Mjölksyra tillverkad av sockerbetor och är av samma typ som vi har naturligt i kroppen (för att bevara fukt). Huden känner igen detta kroppsegna ämne som hjälper till att bygga upp huden.

45 min 650 kr  

Boka din tid här

Behandlingsmeny

Alla behandlingar görs uteslutande med ekologiska produkter från Maria Åkerberg
En stor del av sortimentet är veganvänligt!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår